Receptes

Ātri pagatavojamais wok ar cāļa gaļu

Sastāvdaļas

Nepieciešamais
400g Cāļa filejas strēmeles ar baravikām
150g cukurzirņi
4 burkāni
200g sarkanais kāposts
Cepšanai:
2-3 ēd.k. eļļa
Pasniegšanai:
2 tējk. sezama sēklas
tvaicēti rīsi

Pagatavošana

Nomazgājiet, notīriet un sagrieziet strēmelītēs burkānus. Sagrieziet smalkās strēmelēs arī sarkano kāpostu lapas. Apceptiet cāļa filejas strēmeles karstā wok pannā. Izņemiet cāļa filejas strēmeles no wok pannas un nelielā daudzumā eļļas apcepiet tajā burkānus un sarkano kāpostu lapas, tad pievienojiet cukurzirņus un visu kopā uzsildiet. Pievienojiet cāļa filejas strēmeles un vēl nedaudz pasildiet. Pasniedziet pārkaistītu ar sezama sēklām. Ja vēlaties, varat pievienot tvaicētus rīsus.

Recepte: Lia Virkus, attēls: Jaan Heinmaa

4 people
Līdzīgi produkti