Nepieciešamais | |
---|---|
400g | Cāļa filejas strēmeles ar baravikām |
150g | cukurzirņi |
4 | burkāni |
200g | sarkanais kāposts |
Cepšanai: | |
2-3 ēd.k. | eļļa |
Pasniegšanai: | |
2 tējk. | sezama sēklas |
tvaicēti rīsi |
Nomazgājiet, notīriet un sagrieziet strēmelītēs burkānus. Sagrieziet smalkās strēmelēs arī sarkano kāpostu lapas. Apceptiet cāļa filejas strēmeles karstā wok pannā. Izņemiet cāļa filejas strēmeles no wok pannas un nelielā daudzumā eļļas apcepiet tajā burkānus un sarkano kāpostu lapas, tad pievienojiet cukurzirņus un visu kopā uzsildiet. Pievienojiet cāļa filejas strēmeles un vēl nedaudz pasildiet. Pasniedziet pārkaistītu ar sezama sēklām. Ja vēlaties, varat pievienot tvaicētus rīsus.
Recepte: Lia Virkus, attēls: Jaan Heinmaa