Broilera stilbiņi ar krāsnī ceptiem kāpostiem

Sastāvdaļas

2-4 atdzesēti cāļa stilbi

900 g skābēti kāposti

400ml dabīgs ābolu sidrs

1 sakapāts sīpols

30g sviests

100ml ābolu ievārījums

sāls un pipari

2 krustnagliņas

1 lauru lapa

saujiņa saldētas brūklenes

Pagatavošana

Uz pannas uzkarsē sviestu un cep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Gatavos sīpolus noliek malā. Uz pannas apbrūnina broileru stilbiņus no abām pusēm, pievieno sāli un piparus. Cepampanna ievieto skābētus kāpostus, ābolu ievārījumu, sidru, lauru lapu, krustnagliņas un apceptos sīpolus. Apklāj ar foliju un cep 180 grādu temperatūrā 1 stundu. Tad pievieno apbrūninātos broileru stilbiņus, atkal pārklāj ar foliju un cep vēl 30 minūtes. Foliju noņem un palielina temperatūru līdz 200 grādiem un cep 30 minūtes. Zeltaini brūnos broilera stilbiņus pasniedz kopā ar brūklenēm!