Nepieciešamais | |
---|---|
1 | Atdzesēta cāļa fileja |
1 | maizes šķēle |
1/2 | avokado |
sagriezts gurķis | |
1-2 | redīsi |
redīsu dīgsti | |
nedaudz | citrona sula |
saujiņa | salātlapas |
sāls, pipari | |
eļļa cepšanai |
Lai vistas fileju pagatavotu ātrāk, to pārgriež horizontāli un ar gaļas āmuru izklapē plānāku. Uz pannas uzkarsē eļļu un no abām pusēm apcep fileju. Fileju pārklāj ar foliju un atstāj uz dažām minūtēm atpūsties. Pa to laiku nedaudz apgrauzdē maizi un uzliek avokado šķēlītes. Tad uz maizes uzliek fileju, redīsus, gurķu šķēlītes un redīsu dīgļus. Ja vēlas, pievieno arī dažas salātu lapas. Garšai pievieno nedaudz citrona sulu un, ja nepieciešams arī sāli un piparus.