Nepieciešamais | |
---|---|
1 | Atdzesēta cāļa fileja |
1 | ķiploka daiviņa |
100 g | cukīni |
sauja | ķiršu tomāti |
pāris | timiāna zariņi |
sāls, pipari | |
nedaudz | citrona sula |
nedaudz | sviests |
nedaudz | olīveļļa |
rīsi |
Nosusiniet fileju un pārkaisiet ar sāli un pipariem. Pannā uzkarsējiet eļļu un sviestu. Ievietojiet fileju pannā, uzliciet vāku un cepiet uz lēnas uguns aptuveni 4 minūtes. Sagrieziet cukīni un sasmalciniet ķiploku. Apgrieziet fileju un uzlieciet tai virsū ķiploku, cukīni, ķiršu tomātus, timiānu, nedaudz sāls un piparu, un pievienojiet nedaudz citrona sulas. Uzlieciet pannai vāku un cepiet vēl 4 minūtes. Noņemiet pannu no uguns un ļaujiet filejai nedaudz ”ievilkties”. Pasniedziet fileju ar vārītiem rīsiem. Pārlejiet visu ar šķidrumu, kas palicis pannā.