Receptes

Kesadilja ar vistu, zilo sieru un ananāsiem

Sastāvdaļas

Nepieciešamais
2 Atdzesēta cāļa fileja
8 (vidēja izmēra) pilngraudu tortiljas
120g siers
100g zilais siers
120g ananāsa šķēles
120g kukurūza
1/2 sagriezts sarkanais čili
saujiņa koriandrs
sāls un pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana

Nosusina cāļa filejas, sagriež plakaniskos steikos un viegli izklapē. Tad apkaisa ar sāli un pipariem. Uz pannas uzkarsē eļļu un cep vistu 1-2 minūtes no katras puses. Tad izcepto fileju novieto uz dēlīša, ļauj minūti atpūsties un tad sagriež šķēlēs. Nomazgā un nosusina pannu un uz vidējas uguns uzkarsē (nepievieno eļļu). Tikmēr pusi no abiem sieriem sadala uz četrām tortiljām, pievieno ananāsa šķēles, kukurūzu, čili, koriandru un sagriezto fileju. Uzber atlikušo sieru un pāklāj ar pārējām tortiljām. Tad katru no tām karsē aptuveni minūti no vienas puses, tad uzmanīgi apgriež un cep otru pusi, līdz siers ir izkusis un tortiljas ir kraukšķīgas. Visu atkārto, līdz visas četras kesadiljas ir pagatavotas. Sagriež padzisušas kesadiljas četrās daļās un pasniedz apkaisītas ar sagrieztu koriandru.

Līdzīgi produkti