Receptes

Kesadilja ar cāļa gaļu, zilo sieru un ananasiem

Sastāvdaļas

Nepieciešamais
1 Cāļa šašliks tomātu - bazilika marinādē
8 (vidēja izmēra) pilngraudu tortiljas
120g siers
100g zilais siers
120g ananasa šķēlītes
120g kukurūza
1/2 sagriezts sarkanais čili
saujiņa koriandrs
sāls un pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana

Uz grila cep cāļa šašliku tomātu – bazilika marinādē.  No abiem sieriem nogriež pusi un sadala uz četrām tortiljām, pievieno ananasa šķēlītes, kukurūzu, čili, koriandru un šašliku. Atlikušo sieru sarīvē un pārkaisa tortiljas. Cep tortiljas aptuveni vienu minūti no katras puses vai līdz siers ir izkusis un tortiljas kļuvušas kraukšķīgas. Kesadiljas atdzesē un sagriež četrās daļās. Pasniedz, pārkaisītas ar smalcinātu koriandru.