Nepieciešamais | |
---|---|
1 | Cāļa šašliks trīs sieru marinādē |
8 (vidēja izmēra) | pilngraudu tortiljas |
120g | siers |
100g | zilais siers |
120g | ananasa šķēlītes |
120g | kukurūza |
1/2 | sagriezts sarkanais čili |
saujiņa | koriandrs |
sāls un pipari | |
eļļa cepšanai |
Uz grila cep cāļa šašliku trīs sieru marinādē. No abiem sieriem nogriež pusi un sadala uz četrām tortiljām, pievieno ananasa šķēlītes, kukurūzu, čili, koriandru un šašliku. Atlikušo sieru sarīvē un pārkaisa tortiljas. Cep tortiljas aptuveni vienu minūti no katras puses vai līdz siers ir izkusis un tortiljas kļuvušas kraukšķīgas. Kesadiljas atdzesē un sagriež četrās daļās. Pasniedz, pārkaisītas ar smalcinātu koriandru.