Krāsnī cepti vistu stilbiņi ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

12 atdzesēti cāļa stilbiņi

200g ķirbis

200g sarkanās bietes

200g burkāni

6 ķiploka daiviņas

1 sarkanais sīpols

2 ēd.k. olīveļļa

sāls un pipari

Garšvielas:

1 ēd.k. medus

2 ēd.k. balzametiķis

2 ēd.k. lobītas ķirbju sēklas

Pasniegšanai:

granātābolu sēklas

nedaudz rozmarīns

Pagatavošana

Notīra, ja nepieciešams nomizo, un sagriež dārzeņus. Sagrieztās bietes, burkānus, sīpolus, ķiploku daiviņas un broilera pusstilbus liek cepampannā. Pievieno olīveļļu, rozmarīnu, sāli un piparus. Cep krāsni 200 grādu temperatūrā 30 minūtes. Pievieno ķirbi un visu apmaisa. Cep 200 grādu temperatūrā vēl 15 minūtes. Izteiktākai garšai pievieno medu, balzametiķi un visu labi samaisa, pārkaisa ar ķirbju sēklām. Pēctam cep vēl aptuveni 5-10 minūtes. Pasniedz ar grānātābola sēklām!