Nepieciešamais | |
---|---|
1 | Cāļa šašliks trīs sieru marinādē |
200g | ķiršu tomāti |
1 | zaļā paprika |
1 | avokado |
250g | mozzarella siera bumbas |
sauja | smalcinātu pētersīļa lapu |
Pasniegšanai: | |
rīvēts Parmezāna siers | |
Mērcei: | |
3 ēd.k. | olīveļļa |
1 | citrona sula |
1-2 | ķiploka daiviņas |
sāls | |
melnie pipari |
Sagrieziet ķiršu tomātus uz pusēm, nomazgājiet papriku un sagrieziet strēmelītēs. Notīriet avokado un sagrieziet. Visprims samaisiet mērcei paredzētās sastāvdaļas, tad pievienojiet mozzarella siera bumbas, paprikas strēmelītes, tomātu pusītes un avokado. Pievienojiet bagātīgu daudzumu pētersīļu un pārkaisiet ar sāli un pipariem. Pasniedziet ar cāļa šašliku trīs sieru marinādē. Pirms pasniegšanas, pārkaisiet salātus ar rīvētu parmezāna sieru.
Recepte: Lia Virkus
Attēls: Jaan Heinmaa