Nepieciešamais | |
---|---|
Cāļa šķiņķi grieķu jogurta marinādē | |
vai jebkurš cits šašliks, vai krāsnī cepta vista, kas palikusi pāri no iepriekšējās dienas | |
Humuss | |
Zaļie salāti | |
Rīvēts mocarella siers | |
Pēc izvēles: | |
Nedaudz eļļas tortiljas cepšanai |
Grilējiet cāļa šķiņķus grieķu jogurta marinādē, ievērojot instrukciju, kas atrodama uz iepakojuma.
Vizuāli sadaliet tortilju četrās daļās, sākot ar apakšējo daļu labajā pusē – pirmo ceturtdaļu,uzklājiet mērci, tad uzlieciet zaļos salātus, bet tiem pa virsu – cāļa gabaliņus un sieru.
Sagrieziet tortilju uz pusēm un lokiet, sākot ar to tortiljas ceturtdaļu, kurai uzklāta mērce. Ja vēlaties, varat tortilju ieziest ar nelielu daudzumu eļļas (ja cepat uz grila) un sildiet pāris minūtes no abām pusēm uz pannas vai grila.
Recepte un attēls: Britt Paju