Nepieciešamais | |
---|---|
400 g | Atdzesēta cāļa fileja |
2 | picas mīklas pamatnes |
1 tējk. | kūpināta paprika |
1 tējk. | oregano |
2 ēd.k. | barbekjū mērce |
šķipsniņa | čili pulveris |
1 ēd.k. | olīveļļa |
200 ml | tomātu mērce |
100 g | siers |
100 g | mocarella |
1 gab. | paprika |
100 g | konservēta kukurūza |
svaigs vai žāvēts oregano | |
sāls, pipari | |
Pēc izvēles: | |
sauja ķiršu tomātu un salātlapas |
Pievienojiet cāļa filejai barbekjū mērci, oregano, kūpinātu papriku, čili pulveri un samaisiet. Pannā ielejiet 1 ēd.k. eļļas, ievietojiet tajā cāļa fileju un pievienojiet aptuveni 50ml ūdens. Uzlieciet pannai vāku un cepiet uz vidējas uguns 5 minūtes. Ja ūdens iztvaikojis, pievienojiet vēl nedaudz. Apgrieziet cāļa fileju un cepiet vēl 5 minūtes. Izmantojot dakšas, bļodā sadaliet fileju mazās strēmelēs. Ieziediet picas mīklu ar tomātu mēci, tad lieciet virsū ķiršu tomātu pusītes, rīvētu sieru, filejas strēmelītes, papriku, kukurūzu un mocarellas gabaliņus.
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 250 grādu temperatūrai. Ievietojiet cepampannā picu un cepiet cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes vai līdz mīkla kļuvusi zeltaini brūna. Atkārtojiet darbības, cepot otru picu.
Pasniedziet pārkaisītu ar nedaudz sāls un pipariem. Ja vēlaties, pievienojiet svaigus ķiršu tomātus un salātlapas.
Recepte un attēls: Britt Paju