Receptes

Viegli pagatavojama cāļa-baraviku maltīte ar ķirbi

Sastāvdaļas

Nepieciešamais
400g Cāļa filejas strēmeles ar baravikām
200g prosa
200g ķirbis
450ml ūdens
Cepšanai: eļļa
Pasniegšanai: timiāns

Pagatavošana

Nedaudz uzsildiet prosu katla apakšā, pievienojiet karstu ūdeni un nedaudz sāls. Uzlieciet katlam vāku un sautējiet uz lēnas uguns 5 minūtes. Pievienojiet sasmalcinātu ķirbi, viegli samaisiet un sautējiet katlā ar vāku vēl 10 minūtes vai līdz katlā nav palicis šķidruma un ķirbis ir mīksts. Apcepiet cāļa fileju uz pannas saskaņā ar instrukciju, kas norādīta uz produkta iepakojuma un samaisiet prosas-ķirbja masu, kamēr karsts. Pārkaisiet ar timiāna lapām un, ja nepieciešams, pievienojiet sāli un piparus.