Receptes

Viegli pagatavojama vista ar sviestu indiešu gaumē

Sastāvdaļas

Nepieciešamais
500g Atdzesēta cāļa fileja
1 sīpols
4 daiviņas ķiploks
1 čili pipars
1 ēd.k. smalki sagriezts ingvers
2 tējk. garam masala garšvielas
4 pākstis kardamons
1 tējk. koriandra sēklas
1 tējk. ķimenes
1 tējk. kurkuma
1 tējk. malti melnie pipari
1 standziņa kanēlis
400g konservēti tomāti
200ml jogurts bez piedevām
1 - 1/2 laims
30g sviests
sāls
pipari
sasmalcināts, svaigs koriandrs

Pagatavošana

Viegli sasmalciniet koriandra sēklas un kardomonu piestā. Pievienojiet smalki sagrieztu sīpolu, ķiploku, garšvielas (izņemot kanēļa standziņu), čili piparu bez sēklām, nelielu sauju koriandra lapu un vienu tējkaroti sāls. Pievienojiet jogurtu un samaisiet. Sagrieziet vistas fileju aptuveni 4 cm lielos gabalos, samaisiet ar jogurta marinādi un ļaujiet tai marinēties 30 minūtes vai atstājiet marinēties uz nakti. Čuguna pannā uzsildiet sviestu un vāriet atlikušo marinādi aptuveni 30 minūtes. Ja nepieciešams, pievienojiet ūdeni. Kad ēdiens ir pagatavots, pievienojiet tam nedaudz laima sulas. Pasniedziet ar pāris karotēm jogurta, sasmalcinātu čili un koriandra sēklām. Laba piedeva ēdienam būs rīsi.

 

Receptes un attēla autors: Britt Paju

Līdzīgi produkti