Receptes

Vistas garšaugu iesmiņi

Sastāvdaļas

Nepieciešamais
600g Atdzesēta cāļa fileja
1 tēj.k. sarīvēts ingvers
50ml sojas mērce
8 rozmarīna zariņi un 4 citronzāles zariņi
Salātiem:
300ml pagatavota kvinoja
1/2 arbūzs
200g fetas siers
laima miziņa
sāls

Pagatavošana

Sagriež vistas fileju un pagatavo marinādi. Marinādei sajauc sarīvētu ingveru ar saldo sojas mērci . Tad sagriezto vistas fileju pārlej ar pagatavoto marinādi. Mājās var pagatavot saldo sojas mērci, vienādās proporcijās sajaucot kopā parasto sojas mērci un brūno cukuru. Vistas gabaliņus uzliek uz garšaugu iesmiņiem – citronzāles vai rozmarīna zariņiem(Zariņiem ir jābūt pietiekoši stigriem). Vistu atstāj uz iesmiņiem marinēties aptuveni 15 minūtes . Pēc tām tos pagatavo uz grila vai pannas, līdz gaļa ir zeltaini brūna. Salātiem sagriež arbūzu, pievieno visas pārējās sastāvdaļas un samaisa. Pēc garšas pievieno rīvētu laima miziņu un sāli.

Līdzīgi produkti