Nepieciešamais | |
---|---|
4 | pilngraudu tortillas |
4 | saujiņas salātu lapas |
2 | Atdzesēta cāļa fileja |
1 tēj.k. | korinadra sēklas |
1/2 tēj.k. | ķimenes |
1 tēj.k. | (kūpinātas) paparikas pulveris |
sāls, pipari | |
(eļļa cepšanai) | |
Salsa: | |
1 | avokado |
1/2 | mango |
1/2 | sarkanā paprika |
100g | cukīni |
1 saujiņa | koriandra lapas |
1/2 | laima sula |
1 | sarkanais čili |
Visas garšvielas sajauc kopā un iesmērē ar tām broilera fileju. Filejas gabaliņus atstāj uzsildīties istabas temperatūrā uz pusstundu vai stundu tad apcep pannā ar vāku vai arī uz grila, cepot katru pusi aptuveni 3-4 minūtes. Tad atstāj filejas atpūsties zem vāka vai follijā. Sagriež avokado, papriku, mango un cukīni 1 cm lielos kubiņos. Pēc tam pievieno sagrieztas koriandra lapas un laima sulu. Tortillas pārklāj ar salātu lapām un tad pievieno filejas gabaliņus un salsu. Visu satin un uzreiz pasniedz!