“Wok” pannā gatavota vistas fileja ar rīsu nūdelēm un sojas mērci

Sastāvdaļas

400g  atdzesēta cāļa fileja

100g rīsu nūdeles

3 ķiploka daiviņas

1 sarkanais čili

neliels (~1-2 cm garš) ingvera gabaliņš

1 sarkanā paprika

140g cukīni

saujiņa spinātu lapas

4 ēd.k. tumšā sojas mērce

2 ēd.k. kokosriekstu eļļa

Pasniegšanai:

lociņi

Pagatavošana

Sagriež fileju, sakapā ķiplokus, ingveru un no sēklām attīrītu čili. Cukīni un papriku sagriež kumosa izmēra gabaliņos. Uzsilda wok pannu, un eļļā apcep fileju. Tad uz brīdi fileju noņem nost un ātri apcep sakapātos ķiplokus, ingveru un čili. Tad pievieno sojas mērci, papriku, cukīni, fileju un cep aptuveni 3 minūtes. Pēc tam pievieno nokāstas rīsu nūdeles un spinātu lapas, visu sajauc wok pannā un pasniedz kopā ar zaļumiem – mēs izvēlamies zaļos lociņus.