Tvaicēta vistas fileja ar darzeņiem

Sastāvdaļas

1 atdzesēta cāļa fileja

100g kartupeļi

5 ķiršu tomāti

20g paprika

1 ķiploka daiviņa

nedaudz svaigs vai kaltēts timiāns

1 tēj.k. olīveļļa

sāls un pipari

Pagatavošana

Fileju nosusina ar papīra dvieli un apkaisa ar sāli un pipariem. Nomizo kartupeļus un sagriež plānās šķēlītēs. Notīra un sagriež ķiploka daiviņu, ķirštomātus uz pusēm un papriku šķēlēs. Cepampapīru saloka divās daļās tā, lai būtu redzama locījuma līnija. Kartupeļus, tomātus, paprika un ķiplokus saliek vienā cepampapīra daļā. Tad tiem virsū uzliek fileju apkaisa ar timiānu. Visu satin cepampapīrā- ne pārāk cieši, lai ir vieta gaisa cirkulācijai. Cep 180 grādos aptuveni 25 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti un fileja izcepusies. Pēc cepšanas ļauj atpūsties piecas minūtes. Pasniedz ar svaigiem salātiem!