Pastas salāti ar vistu

Sastāvdaļas
200g Tallegg ‘Klasiskais” cālis cepšanai
200g pilngraudu pasta
1 sarkanā paprika
200g konservēta kukurūza
3 ēd.k. smalcināti, svaigi pētersīļi (+1 ēd.k. pasniegšanai)
3 ēd.k. majonēze
2 ēd.k. jogurts bez piedevām
sāls, pipari
Pagatavošana
Pagatavojiet makaronus saskaņā ar instrukciju uz produkta iepakojuma, ūdenim pievienojot lielu šķipsnu sāls. Izkāsiet makaronus, noskalojiet ar aukstu ūdeni, lai tos atvēsinātu un vēlreiz izkāsiet caur sietiņu. Sagrieziet vistu un papriku smalkākos gabalos un samaisiet ar konservētu kukurūzu. Pievienojiet makaronus. Lai pagatavotu mērci, samaisiet majonēzi, jogurtu un pētersīļus. Pievienojiet mērcei sāli un piparus. Pievienojiet mērci salātiem un visu rūpīgi samaisiet. Ja iespējams, pagaidiet mirkli līdz mērce būs iesūkusies salātos. Pasniedzot, pārkaisiet salātus ar sasmalcinātiem, svaigiem pētersīļiem.
Receptes un attēla autors: Britt Paju