Vistas iesmiņi paniņu marinādē

Sastāvdaļas

500g atdzesēta cāļa fileja

1 ķiploka daiviņa

1 sīpols

200ml paniņas

1,5 tējk. sāls

melnie pipari

Servēšanai (pēc izvēles):

pesto un sarkano kāpostu salāti

Sarkano kāpostu salāti:

300g sarkanie kāposti

1 ēd.k. majonēze

2 ēd.k. paniņas

1/2 tējk. Dijon sinepes

sāls

Pagatavošana

Sasmalciniet ķiploku un sīpolu smalkos gabaliņos un samaisiet ar vistu, paniņām, sāli un pipariem. Ielieciet ledusskapī uz aptuveni 12-24 stundām. Novietojiet vistu un sīpolu gredzenus un iesmiņiem un grilējiet uz vidējas uguns aptuveni 25-30 minūtes, ik pa laikam iesmiņus apgriežot. Ja vēlaties, varat pasniegt ar pesto un sarkano kāpostu salātiem. Salātu pagatavošanai, sasmalciniet kāpostu pēc iespējas smalkākos gabaliņos un samaisiet ar sāli. Atstājiet to atpūsties pāris minūtes, tad, izmantojot gumijas cimdus (pretējā gadījumā kāposts nokrāsos Jūsu rokas), saspiediet salātu masu, lai tā kļūtu mīkstāka un atdalītu nedaudz sulas. Samaisiet majonēzi, paniņas un sinepes ar kāpostiem. Pārkaisiet ar sāli.

Recepte un attēls: Britt Paju