Grilētas baklažāna šķēlītes ķiploku-garšaugu marinādē

4

Sastāvdaļas

1  Tallegg cāļu gaļas šašliks trīs sieru marinādē

1 (aptuveni 400g) vidēja izmēra baklažāns

50g  rīvēts Čedara vai Parmezāna siers

Marinādei:

2 ķiploka daiviņas

5 ēd.k. olīveļļa

sāls

pipari

sauja     pētersīļi

pāris      rozmarīna lapas

Pagatavošana

Nogrieziet 6-8 garas šķēlītes no baklažāna. Sasmalciniet ķiploku daiviņas, garšaugus un samaisiet ar olīveļļu. Novietojiet baklažāna šķēlītes uz cepampapīra un iesmērējiet ar marinādi. Atstājiet tās marinēties 30-60 minūtes un grilējiet no abām pusēm līdz tās ir gatavas. Pārkaisiet ar sieru un pasniedziet ar gaļu.

Recepte: Lia Virkus
Attēls: Jaan Heinmaa