Grilētas baklažāna šķēlītes ķiploku-garšaugu marinādē
4
Sastāvdaļas
1 Tallegg cāļu gaļas šašliks trīs sieru marinādē
1 (aptuveni 400g) vidēja izmēra baklažāns
50g rīvēts Čedara vai Parmezāna siers
Marinādei:
2 ķiploka daiviņas
5 ēd.k. olīveļļa
sāls
pipari
sauja pētersīļi
pāris rozmarīna lapas
Pagatavošana
Nogrieziet 6-8 garas šķēlītes no baklažāna. Sasmalciniet ķiploku daiviņas, garšaugus un samaisiet ar olīveļļu. Novietojiet baklažāna šķēlītes uz cepampapīra un iesmērējiet ar marinādi. Atstājiet tās marinēties 30-60 minūtes un grilējiet no abām pusēm līdz tās ir gatavas. Pārkaisiet ar sieru un pasniedziet ar gaļu.
Recepte: Lia Virkus
Attēls: Jaan Heinmaa