Grilētie salāti ar persiku un vistas gaļu

Sastāvdaļas

2 gab. atdzesēta cāļa fileja

2 gab.  persiki

4 gab.  mini romiešu kāpostgalvas

100ml jogurts bez piedevām

1 ēd.k. smalcinātas dilles

1 ēd.k. citrona sula un nedaudz rīvētas citrona miziņas

1 ēd.k. olīveļļa

0,5 čili pipars

4 ēd.k. smalcināts sīpolloks

sāls. pipari

Pagatavošana

Ieziediet broilera fileju ar olīveļļu un pievienojiet tai sāli un piparus. Griežot kāpostu galvas gareniskā virzienā, sadaliet tās uz pusēm. Sagrieziet persikus četrās daļās un ieziediet ar nelielu daudzumu olīveļļas. Grilējiet kāpostu, persikus un fileju aptuveni minūti no katras puses. Fileju, pārklātu ar foliju, pāris minūtes atstāj malā. Samaisa jogurtu ar citrona sulu un tā miziņu, olīveļļu, smalcinātām dillēm un pārkaisa ar sāli un pipariem. Novietojiet visas grilētās sastāvdaļas traukā, pārlejiet tās ar mērci un pārkaisiet ar smalcinātu čili piparu. Pasniedziet ēdienu siltu.

 

Recepte un attēls: Britt Paju