Vistas iesmiņi ar ananasiem un dārzeņiem

Sastāvdaļas

1kg atdzesēta cāļa fileja

3 ķiploka daiviņas

2 ēd.k. sojas mērce

2 ēd.k. eļļa

3cm ingvers

100ml ananāsu sula

šķipsniņa čili pārslas

sāls un pipari

1 paprika

1 sarkanais sīpols

1 cukīni

1/2 ananass

sakapāti lociņi

Pagatavošana

Samaisa eļļu, sojas mērci, sakapātus ķiplokus, sarīvētu ingveru un ananāsu sulu un pievieno garšvielas. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un liek marinādē ievilkties vismaz uz divdesmit minūtēm, bet labāk uz pāris stundām vai pat visu nakti. Notīra ananāsu, dārzeņus un sagriež gabaliņos (tādos pašos, kā vistu). Gaļu un dārzeņus pamīšus sadur uz iesmiņiem un grillē vidējā temperatūrā, līdz viss ir zeltaini brūns. Beigās apkaisa ar kapātiem lociņiem un pasniedz!