Vistas šašliks olīveļļas marinādē
Sastāvdaļas
500g cāļa gaļa
4 ēd.k. olīveļļa
1 ķiploka daiviņa
1 ēd.k. jūras sāls
½ tēj.k. melnie pipari
Pasniegšanai:
1 sagriezts citrons
svaigi zaļumi (dilles, pētersīļi)
Pagatavošana
Cāļa gaļu sagriež 3-4 cm biezos gabaliņos un sajauc ar eļļu, sāli, pipariem un sasmalcinātu ķiploku. Gaļu atstāj marinēties aptuveni 30 minūtes, bet būtu vēl labāk, ja tā mainēsies vairākas stundas, vai pat visu nakti. Gaļas gabaliņus grilē 20 – 25 minūtes, ik pa laiciņam apgriežot. Pasniedzoiet, nedaudz uzspiež citrona sulu un pievieno zaļumus.