Vistas šašliks olīveļļas marinādē

Sastāvdaļas

500g cāļa gaļa

4 ēd.k. olīveļļa

1  ķiploka daiviņa

1 ēd.k. jūras sāls

½ tēj.k. melnie pipari

Pasniegšanai:

1 sagriezts citrons

svaigi zaļumi (dilles, pētersīļi)

Pagatavošana

Cāļa gaļu sagriež 3-4 cm biezos gabaliņos un sajauc ar eļļu, sāli, pipariem un sasmalcinātu ķiploku. Gaļu atstāj marinēties aptuveni 30 minūtes, bet būtu vēl labāk, ja tā mainēsies vairākas stundas, vai pat visu nakti. Gaļas gabaliņus grilē 20 – 25 minūtes, ik pa laiciņam apgriežot. Pasniedzoiet, nedaudz uzspiež citrona sulu un pievieno zaļumus.