Kesadilja ar cāļa gaļu, zilo sieru un ananasiem
Sastāvdaļas
1 Tallegg cāļa šašliks trīs sieru marinādē
8 (vidēja izmēra) pilngraudu tortiljas
120g siers
100g zilais siers
120g ananasa šķēlītes
120g kukurūza
1/2 sagriezts sarkanais čili
saujiņa koriandrs
sāls un pipari
eļļa cepšanai
Pagatavošana
Uz grila cep cāļa šašliku trīs sieru marinādē. No abiem sieriem nogriež pusi un sadala uz četrām tortiljām, pievieno ananasa šķēlītes, kukurūzu, čili, koriandru un šašliku. Atlikušo sieru sarīvē un pārkaisa tortiljas. Cep tortiljas aptuveni vienu minūti no katras puses vai līdz siers ir izkusis un tortiljas kļuvušas kraukšķīgas. Kesadiljas atdzesē un sagriež četrās daļās. Pasniedz, pārkaisītas ar smalcinātu koriandru.