Kesadilja ar cāļa gaļu, zilo sieru un ananasiem

Sastāvdaļas

1 Tallegg cāļa šašliks trīs sieru marinādē

8 (vidēja izmēra) pilngraudu tortiljas

120g siers

100g zilais siers

120g ananasa šķēlītes

120g kukurūza

1/2 sagriezts sarkanais čili

saujiņa koriandrs

sāls un pipari

eļļa cepšanai

Pagatavošana

Uz grila cep cāļa šašliku trīs sieru marinādē.  No abiem sieriem nogriež pusi un sadala uz četrām tortiljām, pievieno ananasa šķēlītes, kukurūzu, čili, koriandru un šašliku. Atlikušo sieru sarīvē un pārkaisa tortiljas. Cep tortiljas aptuveni vienu minūti no katras puses vai līdz siers ir izkusis un tortiljas kļuvušas kraukšķīgas. Kesadiljas atdzesē un sagriež četrās daļās. Pasniedz, pārkaisītas ar smalcinātu koriandru.