Lēni gatavotas cāļa kājas teriyaki marinādē un Ziemassvētku salāti ar hurmu

4-6
Recepte: Britt Paju, attēls: Britt Paju

Sastāvdaļas

1 iepakojums Tallegg lēni gatavotas cāļa kājas teriyaki marinādē

200g melnie rīsi

1 hurma

2 mandarīni

1 neliels sarkanais sīpols

100g salātu maisījums

100g granātābolu sēklas

100g marinēti gurķi

Mērcei:

1/2 citrona sula un 1/2 rīvēta citrona miziņa (tikai dzeltenā daļa)

1 tējk. baltvīna etiķis

1 tējk. medus

1 tējk. vidēja asuma sinepes

75ml olīveļļa

sāls, pipari

Pagatavošana

Pagatavojiet lēni gatavotas cāļa kājas terijaki marinādē, ievērojot instrukciju uz produkta iepakojuma.

Lai pagatavotu salātus, vispirms pagatavojiet rīsus, ievērojot instrukciju uz produkta iepakojuma un ļaujiet tiem atdzist. Ievietojiet mērces sastāvdaļas mazā burciņā, aizveriet vāku un kratiet, līdz iegūstat viendabību masu. Ievietojiet rīsus lielākā bļodā, pievienojiet mazākos gabaliņos sagrieztu hurmu un mandarīnus, kā arī granātābola sēklas, sasmalcinātu sīpolu, marinētu gurķu kubiņus un salātlapas. Pievienojiet pusi no mērces, samaisiet un ievietojiet salātu bļodā vai uz šķīvja. Pārlejiet pāri mazliet mērces un pasniedziet ar lēni gatavotām cāļa kājām teriyaki marinādē.