Orzo ar pesto un cāļa gaļas bumbiņām

4 personām
Recepte: Britt Paju, attēls: Britt Paju

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums ar Tallegg ”1-2-3 un gatavs!” sērijas cāļa gaļas bumbiņām ar sieru krējuma mērcē
  • 300 g orzo pasta
  • 50 ml sauss baltvīns
  • 100 ml saldais krējums
  • 1 ēd.k. pesto
  • 30 g rīvēts parmezāna siers + mazliet servēšanai
  • 100 g ķiršu tomāti servēšanai
  • bazilika lapas (pēc izvēles)

Pagatavošana

Pagatavojiet pastu, ievērojot pagatavošanas instrukciju uz iepakojuma. Pabeidzot vārīt pastu, atstājiet aptuveni 100 ml ūdens mērcei. Vienlaikus ievietojiet cepeškrāsnī cāļa gaļas bumbiņas un cepiet 15-20 minūtes, ievērojot pagatavošanas instrukciju uz iepakojuma.

Ielejiet vīnu pannā un sildiet līdz apjoms samazinājies uz pusi, pievienojiet orzo pastu un saldo krējumu. Kad cāļa gaļas bumbiņas ir gatavas, pievienojiet pastai ar mērci ūdeni, kurā gatavojāt pastu un samaisiet. Pievienojiet pesto un parmezāna sieru. Pasniedzot, pievienojiet ķiršu tomātu šķēlītes un pārkaisiet ar parmezāna sieru. Ja vēlaties, pievienojiet svaigas bazilikas lapas un izbaudiet!