Vistas zupa ar kariju
Sastāvdaļas
2 atdzesēta cāļa fileja
pāris ēd.k. karija pulveris
1l vistas buljons
400ml kokosriekstu piens
1 sīpols
½ sarkanā paprika
½ skābs ābols (piemēram, Granny Smith)
Eļļa cepšanai
Sāls un pipari pēc garšas
Lociņi pasniegšanai
Pagatavošana
Vistas filejas sagriež strēmelītēs. Nomizo, iztīra un sagriež ābolu gabaliņos. Nomizo un sakapā sīpolu. Zupas katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā ābolu un sīpolu un gatavo līdz tie kļuvuši caurspīdīgi. Pievieno vistas fileju un sagrieztu papriku, nedaudz apcep un pievieno kokosriekstu pienu, buljonu un kariju. Visu uzvāra un karsē līdz viss ir gatavs. Pievieno sāli un piparus un pasniedz kopā ar sakapātiem lociņiem!