Vistas zupa ar kariju

Sastāvdaļas

2 atdzesēta cāļa fileja

pāris ēd.k. karija pulveris

1l vistas buljons

400ml kokosriekstu piens

1 sīpols

½ sarkanā paprika

½ skābs ābols (piemēram, Granny Smith)

Eļļa cepšanai

Sāls un pipari pēc garšas

Lociņi pasniegšanai

Pagatavošana

Vistas filejas sagriež strēmelītēs. Nomizo, iztīra un sagriež ābolu gabaliņos. Nomizo un sakapā sīpolu. Zupas katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā ābolu un sīpolu un gatavo līdz tie kļuvuši caurspīdīgi. Pievieno vistas fileju un sagrieztu papriku, nedaudz apcep un pievieno kokosriekstu pienu, buljonu un kariju. Visu uzvāra un karsē līdz viss ir gatavs. Pievieno sāli un piparus un pasniedz kopā ar sakapātiem lociņiem!