Nepieciešamais | |
---|---|
2 mazi gabali | Atdzesēta cāļa fileja |
2 pusītes | ciabatta |
4-6 | mozzarella šķēlītes |
4 | tomātu šķēlites |
dažas | salātlapas |
jūras sāls un pipari | |
olīveļļa | |
Pesto: | |
saujiņa | bazilika lapas |
75ml | olīveļļa |
2 ēd.k. | sasmalcinātas mandeles |
2 ēd.k. | sarīvēts parmezāna siers |
nedaudz | citrona sula |
Lai pagatavotu pesto, ievieto visas nepieciešamās sastāvdaļas blenderī un sajauc līdz veidojas viendabīga masa. Izklapē broilera fileju, lai tā kļūtu vēl nedaudz plānāka, tad apber ar jūras sāli un pipariem. Uz pannas uzkarsē eļļu un apcep fileju no abām pusēm. Uz jau apceptās puses uzliek Mocarella siera šķēles, pārklāj ar vāku, lai Mocarella siers vienmērīgi izkustu. Ciabatta pusītes iesmērē ar olīveļļu un cep pannā vai cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā. Pārklāj Ciabatat pusītes ar pesto, uzliek salātlapas, fileju un tomātu šķēlītes.