Burito ar vistu

Sastāvdaļas

500g atdzesēti cāļa šķiņķi

4-6 pilngraudu tortillas

1 ķiploku daiviņas

1 laims

1 ēd.k. eļļa

1 sarkanais čili

1 tomāts

1             avokado

100g      zaļās pupiņas

100g      Mocarella siers

4 – 6 ēd.k.            bezpiedevu jogurts

saujiņa  svaigi pētersīļi

saujiņa  svaigs koriandrs

sasmalcināti sīpolloki

sāls, pipari

Pagatavošana

*Ja vēlaties, varat noņemt ādu no broilera šķiņķiem. 2 minūtes vāriet zaļās pupiņas sālsūdenī, pēc tam, noskalojiet tās vēsā ūdenī un pievienojiet nedaudz eļļas. Sajauciet sasmalcinātu ķiploku, čili (izņemiet sēkliņas) un pētersīļus. Pievienojiet eļļu, laima sulu, sarīvētu laima miziņu, pārkaisiet ar sāli un pipariem. Apviļājiet šķiņķus iegūtajā masā un grilējiet tos 4-5 minūtes no katras puses. Viegli apgrilējiet arī pupiņas. Tortillas apziediet ar jogurtu, uzlieciet pupiņas, avokado gabaliņus, tomātu un mocarellas sieru, kā arī broilera šķiņķi, sasmalcinātu koreandru, sīpolu un atlikušo čili. Uz tortillām uzspiediet atlikušā laima sulu. Sarullējiet tortillas tā, lai viens no galiem ir aizvērts un nostiprināts. 1 minūti karsējiet uz grila no abām pusēm.