Cāļa fileja ar ceptiem dārzeņiem

Sastāvdaļas

400 g atdzesēta cāļa fileja

1 sīpols

4 ķiploka daiviņas

1 sarkanā paprika

10-15 ķiršu tomāti

1 baklažāns

1 cukīni

pāris timiāna zariņi

rozmarīna zariņš

1  bazilika lapa

4 ēd.k. eļļa

sāls, pipari

Pagatavošana

Notīriet un sasmalciniet sīpolu un ķiplokus. Sagrieziet uz pusēm ķiršu tomātus. Nomazgājiet un sagrieziet papriku. Pannā lejiet aptuveni 1 ēd.k. eļļas un uz lēnas uguns apcepiet sīpolu ar ķiplokiem, kas pārkaisīti ar nelielu daudzumu sāls. Pievienojiet timiānu, baziliku, smalcinātas rozmarīna lapas, ķiršu tomātus un papriku. Samaisiet un pārklājiet pannu ar vāku. Uzskarsējiet otru pannu un aptuveni 5 minūtes uz lēnas uguns cepiet baklažāna gabaliņus. Pievienojiet sagrieztu cukīni un cepiet vēl pāris minūtes. ievietojiet baklažānu un cukīni otrā pannā, visu samaisiet un atstājiet 15 minūtes pasautēties. Sagrieziet cāļa fileju mazākos gabalos un cepiet aptuveni 5 minūtes. Pārkaisiet ar sāli un pipariem. Pievienojiet gatavo fileju dārzeņiem, samaisiet un pievienojiet papildu garšvielas, ja nepieciešams. Pirms pasniegšanas izņemiet timiāna kātiņus un bazilika lapas. Labu apetīti!