Cāļa fileja ar cukīni un tomātiem
Sastāvdaļas
1 atdzesēta cāļa fileja
1 ķiploka daiviņa
100 g cukīni
sauja ķiršu tomāti
pāris timiāna zariņi
sāls, pipari
nedaudz citrona sula
nedaudz sviests
nedaudz olīveļļa
rīsi
Pagatavošana
Nosusiniet fileju un pārkaisiet ar sāli un pipariem. Pannā uzkarsējiet eļļu un sviestu. Ievietojiet fileju pannā, uzliciet vāku un cepiet uz lēnas uguns aptuveni 4 minūtes. Sagrieziet cukīni un sasmalciniet ķiploku. Apgrieziet fileju un uzlieciet tai virsū ķiploku, cukīni, ķiršu tomātus, timiānu, nedaudz sāls un piparu, un pievienojiet nedaudz citrona sulas. Uzlieciet pannai vāku un cepiet vēl 4 minūtes. Noņemiet pannu no uguns un ļaujiet filejai nedaudz ”ievilkties”. Pasniedziet fileju ar vārītiem rīsiem. Pārlejiet visu ar šķidrumu, kas palicis pannā.