Cāļa fileja ar cukīni un tomātiem

Sastāvdaļas

1 atdzesēta cāļa fileja

1 ķiploka daiviņa

100 g cukīni

sauja ķiršu tomāti

pāris timiāna zariņi

sāls, pipari

nedaudz citrona sula

nedaudz sviests

nedaudz olīveļļa

rīsi

Pagatavošana

Nosusiniet fileju un pārkaisiet ar sāli un pipariem. Pannā uzkarsējiet eļļu un sviestu. Ievietojiet fileju pannā, uzliciet vāku un cepiet uz lēnas uguns aptuveni 4 minūtes. Sagrieziet cukīni un sasmalciniet ķiploku. Apgrieziet fileju un uzlieciet tai virsū ķiploku, cukīni, ķiršu tomātus, timiānu, nedaudz sāls un piparu, un pievienojiet nedaudz citrona sulas. Uzlieciet pannai vāku un cepiet vēl 4 minūtes. Noņemiet pannu no uguns un ļaujiet filejai nedaudz ”ievilkties”. Pasniedziet fileju ar vārītiem rīsiem. Pārlejiet visu ar šķidrumu, kas palicis pannā.