Cāļa gaļas pīrāgs ar sieru

Sastāvdaļas

400g atdzesēta cāļa fileja

400g iepriekš atkausēta kārtainā rauga mīkla

2 olas

100ml  krējums

70g svaigi spināti

12 ķiršu tomāti

30g parmezāna siers

sāls, pipari

Pagatavošana

Noskalojiet spināta lapas ar verdošu ūdeni, minūti pagaidiet un tad nokāsiet un noskalojiet ar aukstu ūdeni. Izspiediet ūdeni no lapām un tās smalki sasmalciniet. Bļodā iesitiet olas, pievienojiet spinātus, krējumu, mazākos gabalos sagrieztu cāļa fileju un pārkaisiet ar sāli un pipariem. Ja nepieciešams, mīklu viegli izrullējiet līdz iegūstiet aptuveni 0.5 cm biezu taisnstūri. Novietojiet mīklu cepampannā uz cepampapīra un ar asu nazi iegrieziet aptuveni 2 cm platus gabaliņus, bet neiegrieziet mīklu līdz galam! Ieduriet ar dakšu gabaliņu vidū un cepiet cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 8 minūtes līdz mīkla nedaudz izpletusies. Izņemiet mīklu no cepeškrāsns un nedaudz iespiediet vidējo kārtu uz leju. Pa virsu lieciet pildījumu, ķiršu tomātu pusītes un pāris veselus tomātus un pārkaisiet ar parmezāna sieru. Cepiet vēl 25 minūtes līdz mīklas malas kļuvušas zeltaini brūnas un sastāvdaļas sacietējušas. Pīrāgs būs gards, ēdot to, gan aukstu, gan karstu.