Ciabatta ar vistas fileju un pesto

Sastāvdaļas

2 mazi gabali atdzesēta cāļa fileja

2 pusītes ciabatta

4-6 mozzarella šķēlītes

4 tomātu šķēlites

dažas salātlapas

jūras sāls un pipari

olīveļļa

Pesto:

saujiņa bazilika lapas

75ml olīveļļa

2 ēd.k. sasmalcinātas mandeles

2 ēd.k. sarīvēts parmezāna siers

nedaudz citrona sula

Pagatavošana

Lai pagatavotu pesto, ievieto visas nepieciešamās sastāvdaļas blenderī un sajauc līdz veidojas viendabīga masa. Izklapē broilera fileju, lai tā kļūtu vēl nedaudz plānāka, tad apber ar jūras sāli un pipariem. Uz pannas uzkarsē eļļu un apcep fileju no abām pusēm. Uz jau apceptās puses uzliek Mocarella siera šķēles, pārklāj ar vāku, lai Mocarella siers vienmērīgi izkustu. Ciabatta pusītes iesmērē ar olīveļļu un cep pannā vai cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā. Pārklāj Ciabatat pusītes ar pesto, uzliek salātlapas, fileju un tomātu šķēlītes.