Krāsnī cepta vistas fileja ar dārzeņiem un pupiņām
Sastāvdaļas
2 atdzesēta cāļa fileja
2 tomāti
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
300g nomizots un sagriezts ķirbis
400g baltās pupiņas tomātu mērcē
1/2 sarkanais čili
2 ēd.k. sarīvēts parmezāna siers
1 ēd.k. olīveļļa
1/2 ēd.k. kaltēts timiāns
saujiņa bazilika lapas
Pagatavošana
Ēdienu var pasniegt ar vārītiem rīsiem.
Sagriež sīpolu, ķiploku, čili un apcep tos uzkarsētā pannā ar eļļu aptuveni 5 minūtes. Pievieno ķirbi, pupiņas, timiānu un visu labi samaisa. Maisījumu ievieto cepešpannā un pievieno vistas filejas, kas apkaisītas ar sāli un pipariem. Vistas filejas pārkaisa ar sieru un visu cep 200 °C temperatūrā 25 minūtes, līdz ķirbis ir mīksts. Beigās pievieno bazilika lapas un pasniedz kopā ar vārītiem rīsiem.