Krāsnī cepti vistu stilbiņi ar dārzeņiem
Sastāvdaļas
12 atdzesēti cāļa stilbiņi
200g ķirbis
200g sarkanās bietes
200g burkāni
6 ķiploka daiviņas
1 sarkanais sīpols
2 ēd.k. olīveļļa
sāls un pipari
Garšvielas:
1 ēd.k. medus
2 ēd.k. balzametiķis
2 ēd.k. lobītas ķirbju sēklas
Pasniegšanai:
granātābolu sēklas
nedaudz rozmarīns
Pagatavošana
Notīra, ja nepieciešams nomizo, un sagriež dārzeņus. Sagrieztās bietes, burkānus, sīpolus, ķiploku daiviņas un broilera pusstilbus liek cepampannā. Pievieno olīveļļu, rozmarīnu, sāli un piparus. Cep krāsni 200 grādu temperatūrā 30 minūtes. Pievieno ķirbi un visu apmaisa. Cep 200 grādu temperatūrā vēl 15 minūtes. Izteiktākai garšai pievieno medu, balzametiķi un visu labi samaisa, pārkaisa ar ķirbju sēklām. Pēctam cep vēl aptuveni 5-10 minūtes. Pasniedz ar grānātābola sēklām!