Vistas burgers
Sastāvdaļas
4 atdzesēta cāļa fileja
8 bekona šķēles
2 tomāti
1/2 svaigs gurķis
4 šķēles siers (piemēram Čedaras siers)
100g marinēti gurķi
100g marinēti sīpoli
100ml majonēze
čili pārslas
sāls un pipari
eļļa
Pagatavošana
4 vistas filejas apkaisa ar garšvielām un apcep. Pēc tam atstāj tās atpūsties un atdzesē. Pa to laiku apcep bekona šķēlītes, sagriež tomātus un svaigo, kā arī marinētos gurķus šķēlītēs. Veido burgeru – gatavās vistas filejas sagriež uz pusēm un apsmērē ar majonēzi un nedaudz pārkaisa ar čili pārslām. Katram burgeram uzliek divas bekona šķēlītes, tomātu šķēlītes, svaigu gurķi, siera šķēli, marinētos gurķus un sīpolus. Virsū uzliek otru filejas pusi un izbauda!