Vistas burgers

Sastāvdaļas

4 atdzesēta cāļa fileja

8 bekona šķēles

2 tomāti

1/2 svaigs gurķis

4 šķēles siers (piemēram Čedaras siers)

100g marinēti gurķi

100g marinēti sīpoli

100ml majonēze

čili pārslas

sāls un pipari

eļļa

Pagatavošana

4 vistas filejas apkaisa ar garšvielām un apcep. Pēc tam atstāj tās atpūsties un atdzesē. Pa to laiku apcep bekona šķēlītes, sagriež tomātus un svaigo, kā arī marinētos gurķus šķēlītēs. Veido burgeru – gatavās vistas filejas sagriež uz pusēm un apsmērē ar majonēzi un nedaudz pārkaisa ar čili pārslām. Katram burgeram uzliek divas bekona šķēlītes, tomātu šķēlītes, svaigu gurķi, siera šķēli, marinētos gurķus un sīpolus. Virsū uzliek otru filejas pusi un izbauda!