Vistas fileja ar spinātu un ricotas pildījumu

Sastāvdaļas

4 atdzesēta cāļa fileja

200g rikotas siers

50g  parmezāna siers

50g spināti

100g saulē kaltēti tomāti

3 ķiploka daiviņas

sauja bazilika lapas

2 ēd.k. olīveļļa

400g zirņi

sāls un pipari

Pagatavošana

Vistas filejai pievieno sāli, piparus un apbrūnina uz pannas. Kad tas izdarīts, vistas filejai ļauj atpūsties citā traukā, bet pannā apcep 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas un spinātus. Sajauc rikotu, sarīvētu parzmezāna sieru, sasmalcinātus saulē kaltētus tomātus un bazilika lapiņas, pievieno sāli pēc garšas. Vistas filejas gabalos gareniski iegriež un izveido “kabatiņas”. Sagatavoto masu pilda kabatiņās un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 12-15 minūtes. Tikmēr uz pannas apcep sasmalcinātu ķiploka daiviņu un zirņus (ja izmanto saldētus zirņus, tad pirms cepšanas tie jāatkausē) un, ja nepieciešams, pievieno nedaudz ūdens. Tos gatavo 3-4 minūtes, pēc tam pievieno sasmalcinātu baziliku, sāli un piparus. Zirņus pasniedz kopā ar pildīto vistas fileju.