Vistas filejas kabatiņas ar sieru un bekonu

Sastāvdaļas

4 atdzesēta cāļa fileja

60g čedaras siers

60g auksti kūpināts bekons kubiņos

sāls

garšaugi

Salātiem:

15 ķiršu tomāti

1 sarkanais sīpols

saujiņa grauzdiņi

nedaudz zaļais čili pipars

dilles

balzametiķis

Pagatavošana

Katrā vistas filejas gabalā iegriež kabatiņu un to piepilda ar čedaras sieru un auksti kūpināta bekona kubiņiem. Kabatiņas aiztaisa ciet ar zobu bakstāmajiem kociņiem. Tad filejas pārkaisa ar sāli un garšaugiem. Mēs, piemēram, izmantojām rozmarīnu un pētersīļus. Kabatiņas cep 180 grādu temperatūrā 20 minūtes. Salātiem sagriež ķiršu tomātus uz pusēm, sakapā sīpolu, savai gaumei pievieno sakapātus čili un dilles. Visas sastāvdaļas ieliek bļodā un pievieno grauzdiņus. Beigās visu samaisa kopā un pārlej ar balzametiķi.