Vistas filejas kabatiņas ar sieru un bekonu
Sastāvdaļas
4 atdzesēta cāļa fileja
60g čedaras siers
60g auksti kūpināts bekons kubiņos
sāls
garšaugi
Salātiem:
15 ķiršu tomāti
1 sarkanais sīpols
saujiņa grauzdiņi
nedaudz zaļais čili pipars
dilles
balzametiķis
Pagatavošana
Katrā vistas filejas gabalā iegriež kabatiņu un to piepilda ar čedaras sieru un auksti kūpināta bekona kubiņiem. Kabatiņas aiztaisa ciet ar zobu bakstāmajiem kociņiem. Tad filejas pārkaisa ar sāli un garšaugiem. Mēs, piemēram, izmantojām rozmarīnu un pētersīļus. Kabatiņas cep 180 grādu temperatūrā 20 minūtes. Salātiem sagriež ķiršu tomātus uz pusēm, sakapā sīpolu, savai gaumei pievieno sakapātus čili un dilles. Visas sastāvdaļas ieliek bļodā un pievieno grauzdiņus. Beigās visu samaisa kopā un pārlej ar balzametiķi.