Krāsnī cepta vistas fileja ar dārzeņiem un pupiņām

Sastāvdaļas

2 atdzesēta cāļa fileja

2 tomāti

1 sīpols

2 ķiploka daiviņas

300g nomizots un sagriezts ķirbis

400g baltās pupiņas tomātu mērcē

1/2 sarkanais čili

2 ēd.k. sarīvēts parmezāna siers

1 ēd.k. olīveļļa

1/2 ēd.k. kaltēts timiāns

saujiņa bazilika lapas

Pagatavošana

Ēdienu var pasniegt ar vārītiem rīsiem.

Sagriež sīpolu, ķiploku, čili un apcep tos uzkarsētā pannā ar eļļu aptuveni 5 minūtes. Pievieno ķirbi, pupiņas, timiānu un visu labi samaisa. Maisījumu ievieto cepešpannā un pievieno vistas filejas, kas apkaisītas ar sāli un pipariem. Vistas filejas pārkaisa ar sieru un visu cep 200 °C temperatūrā 25 minūtes, līdz ķirbis ir mīksts. Beigās pievieno bazilika lapas un pasniedz kopā ar vārītiem rīsiem.